Social

Primăria anunță reduceri la abonamente pentru parcări

Primăria Municipiului Târgu Jiu a anunțat luni cetățenii că, începând din acest an, pot beneficia de reduceri consistente pentru abonamentele la parcările publice cu plată. 

Un abonament lunar costă 150 de lei, dar un abonament pentru 3 luni va costa 400 de lei, un abonament pentru 6 luni va costa 700 de lei, iar un abonament pentru 12 luni va costa 1000 de lei, a anunțat Primăria pe pagina oficială.

„Beneficiarii pot parca fără să mai plătească în orice parcare publică din municipiu, în perioada de valabilitate a abonamentului (aici nu sunt incluse parcările de reședință)”, se arată în anunțul adresat cetățenilor.

Abonamentele se plătesc la oricare dintre casieriile Primăriei Municipiului Târgu Jiu situate la sediul Primăriei Târgu-Jiu, Bulevardul Constantin Brâncuși, nr. 19, sediul Direcției Impozite și Taxe, Bulevardul Republicii, bl.25, parter, Centrul de Încasare, Str. A.I. Cuza, bl. 15, parter, Centrul de încasare Abator, Bulevardul Victoriei, bl.196, parter, după ce, în prealabil, a fost înregistrată o cerere, la registratura instituției, în care se specifică perioada pentru care se solicită eliberarea acestora: 1, 3, 6 sau 12 luni.

Vizualizări: 791

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: