Ultima oră

Primar prins băut la volan și cu permisul suspendat

Primarul unei comune din Vaslui a fost prins băut la volan și cu permisul suspendat. 

Edilul comunei Vetrişoaia, Corneliu Stîngă, a fost depistat la un filtru al poliției. Edilul contestase în instanță măsura suspendării permisului pentru o abatere anterioară/

„Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Huşi, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu în comuna Vetrişoaia, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în judeţul Vaslui, condus de către un bărbat de 39 de ani, din Vetrişoaia. 

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că persoana depistată conducând autoturismul avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, fiind condus la Spitalul Municipal Huşi, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei”, a anunțat IPJ Vaslui.

În acest caz a fost deschis dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Vizualizări: 883

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: