Social

Prima deszăpezire la munte

Prima zapadă pe Transalpina din acest sezon a căzut noaptea trecută, au anunţat reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova, iar drumarii au intervenit cu două utilaje de deszăpezire.

 

Reprezentanţii DRDP Craiova au declarat că a fost împrăştiat material antiderapant. 


“Noaptea trecută, pe Transalpina s-au înregistrat primele ninsori. Nu au fost nişte ninsori abundente, dar totuşi pe partea carosabilă a fost o depunere de zăpadă. La prima oră, în această dimineaţă, undeva la ora 5, utilajele au plecat în revizie, două utilaje cu lamă şi material antiderapant au plecat în revizie şi au acţionat pentru a ne asigura că participanţi la trafic care vor încă să mai tranziteze acest sector de drum montan o vor face în condiţii de maximă siguranţă”, au afirmat reprezentanţii DRDP Craiova. 
 
 

Aceştia fac apel la conducătorii auto să nu circule cu autovehicule neechipate corespunzător.


“Facem un apel la conducătorii auto să nu circule cu autovehicule neechipate corespunzător cu anvelope de iarnă dacă pe partea carosabilă este zăpadă sau gheţuş şi îi asigurăm pe aceştia de faptul că noi vom fi permanent pe teren cu utilaje specializate, pentru a ne asigura că ei vor fi în siguranţă maximă atunci când tranzitează acest sector de drum montan”, a mai precizat sursa citată.

Vizualizări: 253

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: