Social

Premiu pentru Primăria Peștișani

Primăria comunei Peștișani a fost premiată la gala „România ești TU”, pentru contribuția adusă în promovarea și dezvoltarea turismului autohton. 

Primarul Cosmin Pigui a primit diploma de excelență pentru conservarea tradițiilor românești și promovarea moștenirii artistice a lui Constantin Brâncuși.

La întrevederea avută cu primarul Cosmin Pigui, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ștefan Radu Oprea, a aflat despre proiectele de dezvoltare a comunei Peștișani și și-a manifestat întreaga susținere.

La categoria „Promovarea și Dezvoltarea Turismului Autohton”, în afara comunei Peștișani, a fost nominalizat doar orașul Sibiu.

„Este o onoare pentru noi să recunoaștem eforturile și realizările remarcabile ale unor oameni deosebiți din comunitatea noastră. Fiecare premiu este un simbol al dăruirii, perseverenței și viziunii care îi călăuzește pe acești oameni către succes”, au transmis organizatorii.

În cadrul evenimentului de la Palatul Parlamentului au fost înmânate 100 de diplome de excelență și opt trofee pentru proiecte de țară ce au în prim-plan bunăstarea comunității și dezvoltarea economică a României.

Printre participanți s-au numărat autorități locale, ONG-uri, dar și business-uri din zona HoReCa și turism.

Vizualizări: 430

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: