Actualitate

Contract pe trei luni pentru transportul materialelor la UMC Jilț

CE Oltenia a atribuit marți, 31 ianuarie, contractul care are ca obiect închirierea de vehicule de transport marfă cu șofer pentru UMC Jilț. Este un contract care vizează o perioadă de 3 luni.

Societatea Demiped Trans SRL din Celei, oraș Tismana, va asigura vehiculele necesare pentru transportul materialelor și echipamentelor, contractul având o valoare de 50.151 lei. 

”Aceste vehicule de transport, asigura transportul pentru diferite piese de schimb și materiale, transportul pentru reparații a pieselor agabaritice și a diferitelor subansamble, evacuarea de materiale din cariere în condiții grele de drum și în teren accidentat.

Prestarea serviciilor cu autovehicule de transport marfă cu șofer în contextul tehnologiei de extracție a cărbunelui se face prin utilizarea, în condiții de siguranță pe drumuri tehnologice, drumuri industriale și drumuri adiacente unităților miniere de categoriile III, IV și V, în cadrul programului de lucru zilnic de 7÷16 ore/zi, de la ora 7÷15; 15÷23”, scrie în anunțul de atribuire. 

Conform constatărilor corpului de control al ministrului energiei în urma evenimentului în care trei salariați ai societății de la Jilț Sud și-au pierdut viața, compania energetică nu mai avea contract pentru mașinile de transport marfă de la finele anului trecut. 

Vizualizări: 3,947

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: