Social

Premii consistente pentru sportivele CSM Târgu Jiu

Sportivele de la Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu vor beneficia de premii consistente ca urmare a performanțelor sportive din acest an.

„Supun spre analiză și aprobare acordarea din bugetul local în bugetul propriu al Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu a sumei de 176.900 lei pentru premierea sportivelor și staffului tehnic care au obținut perfomanțe la acțiunile sportive naționale“, se arată în propunerea semnată de primarul Marcel Romanescu.

Este vorba în total de 15 jucătoare și antrenori din echipa de handbal.

La mijlocul acestei săptămâni se dă startul unui nou sezon de Liga Florilor. CSM Târgu Jiu începe campionatul cu un meci în deplasare. Miercuri, 30 august, de la ora 18.00, în Arena TeraPlast, din Bistrița, gruparea gorjeană va înfrunta medaliata cu bronz a ediției precdente de campionat, Gloria Bistrița. ”Noi sperăm să începem bine campionatul. Mergem la Bistrița să dăm tot ce putem și sperăm să venim cu un rezultat bun”, a declarat Sabine Klimek, prefațând astfel duelul din prima etapă. 

CSM Târgu Jiu merge la Bistrița, în sala unde a reușit cea mai mare performanță de până în acest memoment din istoria clubului: finala Cupei României, la capătul sezonului 2022-2023. O finală care a trimis-o pe CSM Târgu Jiu în careul de ași din Supercupa României, dar și în cupele europene. La performanța din sezonul trecut a contribuit din plin și Sabine Klimek. Centrul grupării gorjene este conștientă de forța echipei gazdă, dar speră ca ea și colegele sale să treacă peste meciurile din Supercupă și toată lumea să se concentreze acum pe meciurile din campionat.  

Vizualizări: 475

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: