Social

Femeia dispărută la Telești, căutată și în gaură de șarpe

Polițiști, jandarmi, salvamontiști și voluntari sunt mobilizați de două zile pentru a găsi femeia din Peștișani, văzută ultima dată lângă o stână din Telești, administrată de concubinul ei.

Salvamontiștii au folosit marți o dronă subacvatică pentru cercetarea fântânilor din zonă. Căutările au fost fără rezultat, urmând să continue și zilele următoare prin verificare de alte situații posibile.

„Ieri căutările s-au făcut atât terestru, cât și aero, folosindu-se dronele cu cameră clasică și cu termoviziune, inclusiv prelucrare fotograme cu ajutorul inteligenței artificiale, în Centrul Național de Analiză Date Salvamont-Vodafone”, a precizat Sabin Cornoiu, șeful Salvamont Gorj.

Femeia căutată este din Peștișani și a dispărut fără urmă în seara zilei de 27 august.

Ecaterina Anița Ungureanu este cunoscută cu afecțiuni medicale.

Semnalmente: aproximativ 1,50 înălțime, greutate 60 kg, păr negru, tunsă scurt. La momentul dispariției, femeia purta o pereche de pantaloni de culoare neagră cu vipușcă de culoare albă, tricou crem cu mânecă scurtă și papuci de casă de culoare neagră.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la femeia în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Vizualizări: 748

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: