Politică

Ponta primește 80.000 de euro despăgubiri

Fostul deputat de Gorj, Victor Ponta, va fi despăgubit cu 80.000 de euro de fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie. Decizia a fost luată la Tribunalul București, ca urmare a unei emisiuni în care Vanghelie a afirmat, fără probe, că Ponta ia bani de la afaceriști.

"Admite cererea. Obliga pârâtul să achite reclamantului suma de 80.000 euro cu titlu de despăgubiri civile pentru prejudiciul moral produs. Obligă pârâtul să publice pe cheltuiala sa într-un ziar de larg tiraj national hotărârea pronunțatp. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, apel care se depune la Tribunalul Bucuresti-Sectia a V-a civila", se arată în decizia tribunalului.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Ponta anunță ca va dona banii unor asociatii si fundatii care se ocupa de copiii abandonați.

"Mă bucur că în România încă se poate face dreptate - si ca sunt judecători care, aplicand legea, nu se tem sa ii puna la punct pe cei care cred ca tupeul, banii si agresivitatea rezolva totul in tara noastra! Anunt oficial ca voi executa aceasta sentinta prin toate mijloacele legale si ca voi dona toti banii astfel obtinuti, 80.000 de euro, de la Marian Vanghelie, catre asociatiile si fundatiile care se ocupa de copiii abandonati! Va fi prima data cand banii lui Vanghelie vor ajunge la cineva care chiar are nevoie si merita!", a transmis Ponta.

Vizualizări: 1,587

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: