Actualitate

Directorul Parcului Industrial, despre investiția din Bălești: M-aș mărita, dar n-are cine mă lua!

Nu se îngrămădesc investitorii să-și deschidă o afacere în parcul industrial din localitatea Bălești. Până în toamnă, aici vor fi realizate branșamentele la apă, curent, gaze, canalizare și drumurile de acces, precum și un sediu administrativ.

Deși autoritățile nu ar refuza nici mici investitori care vor o hală de o mie de metri pătrați, dar i-ar conveni mai mult ca întreaga suprafață a parcului să fie închiriată de același investitor.

Va conta, bineînțeles, și numărul de angajați ai celor interesați de un spațiu în parcul ce se va contura în localitatea Bălești. Directorul Parcului Industrial Gorj promite că șantierul va fi deschis aici din luna mai, și că până în toamnă așteaptă potențiali investitori.

„Sunt zece hectare. Pentru o influență puternică la nivel județean, ideal ar fi ca întreaga suprafață să fie pusă la dispoziția unui investitor. Sunt discuții purtate pe această temă. Ce ne intră în obligații, punerea la dispoziție a inftrastructurii, apă, gaze, drumuri de incintă, împrejmuiri, spațiu administrativ, există acest target în studiul de fezabilitate. Nu voi avea liniște până parcurgem etapa aceasta. În toamna acestui an, ne dorim să aibă la dispoziție toate aceste lucruri cine vine. Bani există, cofinanțare există. Suntem în etapa M-aș mărita, dar n-are cine mă lua”, a declarat Eftemie Popescu, directorul Parcului Industrial Gorj, în cadrul emisiunii difuzate la Gorj Online. 

Vizualizări: 2,989

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: