Eveniment

Polițist urcat pe mașină. Motivul!

Poliția Rutieră a transmis un comunicat în urma unui video devenit viral pe rețelele de socializare, cu un polițist care se urcase pe capota unei mașini oprite în trafic. Polițiștii spun că incidentul a avut loc duminică, în sectorul 5, spre Piața Rahova, atunci când un șofer nu oprit la semnalele agenților.

”În acest context, polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului pe mai multe străzi, reușind blocarea acestuia, extragerea conducatorului auto și imobilizarea acestuia, prin utilizarea mijloacelor din dotare și a forței”, se arată în comunicat.


Polițiștii mai spun că în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că persoana în cauză are dreptul de a conduce vehicule suspendat. De asemenea, urmare a verificărilor efectuate asupra autovehiculului pe care acesta îl conducea, a reieșit faptul că nu este înmatriculat în circulație, iar plăcuțele cu nr. de înmatriculare montate nu îi aparțin, mai spune Rutiera.

”În acest context, conducătorul auto a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere unde se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor contra siguranței circulației pe drumurile publice de conducere a unui vehicul neînmatriculat sau înregistrat în circulație, conducerea unui vehicul cu numere false de înmatriculare, respectiv conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat, fapte prevăzute și pedepsite de art. 334 alin. 1 și 2, respectiv art. 335 alin. 2 din Codul Penal”, se mai arată în comunicat.

Vizualizări: 1,844

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: