Eveniment

Pietoni spulberați de mașină. Au murit pe loc!

Accident grav în Gorj în această dimineață, pe raza comunei gorjene Turburea. Doi localnici au fost loviți de o mașină care a părăsit carosabilul.

"La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si o ambulanță SMURD din cadrul ISU Gorj, precum si 4 ambulante din cadrul Serviciului Județean de Ambulanta Gorj, echipajele de interventie constatând că, in urma impactului violent, cei 2 pietoni se aflau in state de inconstienta. Este vorba despre un barbat in varsta de 52 de ani si mama acestuia in varsta de 68 de ani", a comunicat ISU Gorj.

Bărbatul a murit pe loc, iar femeii i-au fost aplicate manevre de resuscitare fiind solicitat și un elicopter SMURD din cadrul punctului aeromedical Craiova, pentru a o prelua in cel mai scurt timp. Din pacate, eforturile echipajelor de interventie au fost fara succes, constatand-se decesul femeii.

In autovehicul se aflau conducarorul auto, un barbat in varsta de 24 de ani, care a fost evaluat medical la fata locului, dar a refuzat sa mearga la spital, si mama acestuia in varsta de 43 de ani care nu a suferit leziuni.

actualizare: Doi pietoni, un bărbat şi mama acestuia, au murit, duminică dimineaţă, după ce au fost loviţi de două autoturisme. Primele verificări făcute la locul accidentului arată că autoturismul condus de un tânăr a intrat pe contrasens, unde a lovit un pieton şi un autoturism parcat, iar maşina parcată a fost proiectată în al doilea pieton care de asemenea a murit.

 

Accidentul a avut loc duminică dimineaţă, în jurul orei 8:00, în comuna Turburea, judeţul Gorj.
„Din primele verificări efectuate de poliţiştii aflaţi la faţa locului, a reieşit faptul că, un bărbat, în vârstă de 24 de ani, din comuna Căpreni, judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe D.C. 48 Cocorova, din direcţia localităţii Bulbuceni către Poiana, ar fi pătruns pe contrasens, acroşând un pieton (bărbat), în vârstă de 51 de ani şi un autoturism care se afla parcat. În urma impactului, autoturismul parcat a fost proiectat într-o femeie, în vârstă de 68 de ani. Ca urmare a accidentului rutier a rezultat decesul ambilor pietoni”, informează Poliţia judeţeană Gorj.
  

Vizualizări: 2,800

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: