Eveniment

Polițist reținut de DNA

Un agent de poliție judiciară de la Secția 21 Poliție din Capitală a fost reținut de DNA, fiind prins în flagrant când primea 10.000 de euro din cei 15.000 de euro ceruți de la o persoană pentru a-i elibera fraudulos două permise de conducere.

 

Conform DNA, Victor-Daniel Popescu, agent de poliție judiciară la Secția 21, a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie dus la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acuzațiile aduse de procurori: „În 14 martie polițistul ar fi cerut de la o persoană (martor în cauză) suma de 15.000 de euro pentru a-și trafica influența pe care ar fi pretins că o are asupra unor funcționari publici însărcinați cu eliberarea permiselor de conducere, promițând că îi va determina pe aceștia să faciliteze obținerea în mod fraudulos de către aceasta și fratele ei a documentelor respective.

În 15 martie, Victor-Daniel Popescu ar fi primit de la persoana respectivă suma 10.000 euro, reprezentând o primă tranșa din suma pretinsă inițial, ocazie cu care a fost organizat flagrantul”.

Potrivit unor surse, polițistul de gorjean, din Târgu Cărbunești.

Vizualizări: 1,642

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: