Eveniment

Polițist lovit cu toporul în cap

Un poliţist de la un post din Prahova a fost lovit cu toporul în cap, duminică seară, de către un bărbat care îşi agresase soţia, aceasta ajungând la spital.

Poliţiştii s-au deplasat la domiciliul persoanei bănuite de comiterea faptei, un bărbat în vârstă de 53 de ani, iar, din primele verificări, a reieşit faptul că acesta ar fi avut o altercaţie cu soţia sa, de 53 de ani, care s-a deplasat la o unitate medicală, având mai multe leziuni produse în urma agresiunii. 

În cadrul intervenţiei, bărbatul a devenit recalcitrant, nu a colaborat cu poliţiştii, iar, la un moment dat, a ieşit pe stradă, încercând să îi lovească pe aceştia cu un topor.

Ulterior, bărbatul a produs distrugeri autospecialei de poliţie cu toporul respectiv, lovindu-l, totodată, pe unul dintre poliţişti în zona capului, acesta necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Poliţiştii l-au imobilizat pe agresor şi continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis pentru ultraj, violenţă în familie şi distrugere.

Vizualizări: 1,617

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: