Ultima oră

Accident la Polovragi, trei victime. update: Bărbat mort, copil luat cu elicopterul

Un accident rutier în care au fost implicate două mașini a avut loc duminică pe raza comunei Polovragi din județul Gorj. Din primele informații, trei persoane au fost rănite.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a trimis la fața locului două echipaje pentru descarcerare, un echipaj SMURD si 2 echipaje de ambulanță.

Polițiștii sunt la fața locului pentru cercetări.

actualizare: ISU Gorj a revenit cu precizări. În aciident a murit un bărbat de 35 de ani, alte patru persoane fiind rănite. Printre acestea un copil de patru ani, pentru care a fost solicitat un elicopterSMURD.

Au intervenit la fața locului două echipaje pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul ISU Gorj, două echipaje pentru descarcerare si in echipaj SMURD din cadrul ISU Vâlcea, dar și șase ambulanțe.

“Din pacate, la sosirea echipajelor de interventie barbatul in varsta de 35 de ani nu prezenta semne vitale, in ciuda eforturilor depuse de catre personalul medical fiind constatat decesul. Celorlalte 4 victime li se acorda primul ajutor calificat la fata locului, urmand sa fie transportate la spital. In urma multiplelor traumatisme suferise, pentru copilul in varsta de 4 ani a fost solicitat elicopterul SMURD”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj.

Vizualizări: 3,716

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: