Social

Policlinica Târgu Jiu, închisă pentru o zi. Motivul!

Policlinica din cadrul Spitalului Judeţean de Urgență (SJU) din Târgu Jiu nu va desfășura activitate joi, 7 aprilie. Pentru că atunci este sărbătorită Ziua Mondială a Sănătății, personalul ambalatorului integrat va beneficia de o zi liberă. „Este considerată zi de sărbătoare legală, în care salariații din sistemul sanitar nu lucrează. Asistența medicală de urgență va fi asigurată de Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean, dar și de camerele de gardă”, a anunțat conducerea SJU Târgu Jiu. 

 

Tocmai pentru că ambalatorul integrat va fi închis în data de 7 aprilie, nu au fost făcute programări în cabinetele unității medicale. Personalul din cadrul Ambulatoriului va relua vineri programul cu pacienții.

 

Liberi vor fi joi și angajații Centrului pentru Sănătate Mintală, personalul TESA, cei ai Dispensarului TBC, de la Cabinetul de Asistență Socială, ai Serviciului Medicină Legală, Serviciului Anatomie Patologică și SPIAAM. Vor fi liberi și registratorii medicali, dar și angajații Biroului de internări. 

Vizualizări: 1,472

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: