Diaspora

Poate să ajungă la orice facultate din America fără admitere

Județul Gorj are cu ce se mândri când vine vorba de tineri cu rezultate remarcabile la învățătură. O elevă de la Colegiul Național "Tudor Vladimirescu", din Târgu Jiu, care a fost la Campionatul Mondial de Robotică va putea merge la orice universitate își dorește fără să mai dea admitere. 

 

Andra Gabriela Cîrstoiu face parte din echipa de robotică Tea-Borgs și a fost la Campionatul Mondial, ce a avut loc în Houston, în Statele Unite ale Americii, competiție câștigată de România, care a devenit astfel campioana lumii la robotică. 

 

Andra a participat la competiție alături de profesorul Eugen Nodea, care a coordonat-o. După etapa națională a competiției de robotică, Andra a fost aleasă la campionatul mondial din Houston în calitate de "Dean's list finalist".  

 

Acest premiu îi asigură admiterea fără examen la toate facultățile şi universitățile din America şi la majoritatea din Europa.

 

"Dean's list finalist" e acordat elevilor care se disting prin abilitățile lor de lider și prin contribuția lor la inspirarea și încurajarea tinerilor din comunitate, în timp ce demonstrează excelență academică și implicare activă în proiectele lor de voluntariat.

Vizualizări: 1,138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: