Actualitate

Plaveti, în procese cu firmele la care a lucrat

Managerul Complexului Energetic Oltenia, Dan Iulius Plaveti, are mai multe procese cu firmele la care a lucrat.

Astfel, Transelectrica l-a dat în judecată în această lună, obiectul dosarului fiind “plata lucrului nedatorat”. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Sectorului 5 București și are următorul termen de judecată în septembrie. Plaveti a fost membru în Consiliul de Supraveghere al Transelectrica în perioada iunie - noiembrie 2017.

Plaveti se judecă și cu Hidroserv, o altă societate pe care a condus-o. De această dată, el a dat în judecată compania, obiectul dosarului fiind “contestaţie împotriva măsurilor administratorului/lichidatorului judiciar împ. măsurilor din Adresa de răspuns la cererea de plată comunicată prin emailul din 15.05.2023”. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul București și nu a primit termen de judecată. Plaveti a fost director general la Hidroserv, în perioada februarie 2018 - martie 2021.

Dan Iulius Plaveti a mai fost dat în judecată de firma la care este acționar, ALPHA RENT A CAR SRL, obiectul dosarului fiind revendicare imobiliară. Procesul a început în luna aprilie a acestui an.

Vizualizări: 1,822

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: