Actualitate

Fost director general CEO: Planul de Restructurare este sinucidere curată!

Fostul director general al Complexului Energetic Oltenia, Laurențiu Ciurel, nu este de acord cu Planul de Restructurare al companiei energetice.

Ciurel crede că, peste foarte puțin timp, o să fie nevoie de energia produsă pe bază de cărbune, iar încercarea de lichidare a grupurilor energetice reprezintă o acțiune sinucigașă.

Fostul director de la CEO nu crede nici în varianta grupurilor pe gaze la compania energetică și spune că acestea nu se vor face niciodată.

„Nu peste mult timp, un an, doi, o să alergăm după cărbune așa cum nu s-a mai întâmplat până acum. Ceea ce facem acum este sinucidere în masă, pentru că este vorba de cea mai valoroasă companie pe care statul român o are. Tot ce vedeți cu prostiile astea, energie regenerabilă, decarbonizare, sunt povești menite să vândă niște afaceri, să se facă averi foarte mari. Toată afacerea asta cu certificatele verzi este benefică doar pentru o anumită elită. Cărbunele este una dintre cele mai curate energii la ora asta și poate este ciudat ce spun, dar este purul adevăr. Chestia cu gazul este o poveste, mai ales la prețul de acum și nu cred că se va face vreodată. Este sinuciderea în masă a economiei românești”, a declarat Laurențiu Ciurel.

Vizualizări: 4,065

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: