Eveniment

Plătește bani grei după ce a dat foc unor resturi

O femeie din comuna gorjeană Mușetești este nevoită să plătească bani grei unui vecin, după ce casa acestuia a luat foc. Femeia a dat foc unor resturi vegetale și a plecat când a crezut că focul s-a stins.

Nu a fost așa, a pornit un incendiu care s-a extins la casa vecinului. Judecătoria Târgu Jiu a stabilit daune de 16.500 de lei.

Sentința a fost dată vineri, dar fapta s-a petrecut în iulie 2019. “De asemenea, focul s-a extins și la proprietatea persoanei vătămate, unde a distrus o construcție compusă din garaj și o anexă pentru porcine, rețeaua de alimentare cu energie electrică a proprietății, precum și autoturismul marca Mitsubishi și alte bunuri de uz gospodăresc (două drujbe, trusă de scule). Ca urmare a evenimentului nu au fost înregistrate victime omenești”, se arată în documentul de la instanță.

A ars acoperișul casei, în totalitate, fiind distruși și pereții, parțial.

Femeia a explicat că a făcut curățenie în gospodăria fiului ei, iar resturile vegetale le-a grupat în 3 grămezi, cărora le-a dat foc pe rând. Aceasta a mai precizat că a supravegheat focul în perioada în care acesta a ars, iar ulterior l-a stins, însă, cel mai probabil, a omis să îl lichideze în totalitate.

 

Vizualizări: 1,461

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: