Eveniment

Pistol găsit într-o sală de jocuri

Polițiștii au desfășurat o activitate de control la o societate comercială, din comuna Fărcășești, administrată de un bărbat de 36 de ani, din orașul Rovinari. Acolo au găsit un pistol și jocuri neautorizate.

 

Cu această ocazie, în incinta unității au fost identificate un pistol de tip air soft, nesupus autorizării, ce aparține administratorului, precum și jetoane tip poker, cărți de joc, jocuri de table, rummy și zaruri folosite la jocuri de noroc, pentru care unitatea nu este autorizată.

 

Obiectele identificate și sistemul informatic ce conține imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate în incinta unității, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de desfăşurarea fără licenţă sau autorizaţie a jocurilor de noroc şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști, au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/ 2020, transmite IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,247

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: