antiVirale

Pilot pentru o zi! Înscrieri pentru raliul de la Târgu Cărbunești

Iubitorii sportului cu motor sunt invitați să se înscrie la competiția automobilistică pe asfalt ”Cupa Stejeret-Live Speed”, ce va avea loc, în zilele de 27 și 28 august, la Târgu Cărbunești. 

Numărul maxim de automobile acceptate în întrecerea sportivă este de 80. Sunt admiși și concurenți amatori, bărbați și femei, posesori de permis de conducere categoria B de cel puțin un an. Competiția se va desfășura pe sectorul de drum Târgu Cărbunești - Țicleni, pe o lungime de 2.7km. Etapa are 2 manșe de concurs. Pentru alcătuirea clasamentului final se vor cumula cei mai buni doi timpi din cele două manșe.

”Vă așteptăm cu deosebită plăcere pe toți cei cărora vă place sportul cu motor la concursul automobilistic ”Stejeret-Live Speed”, concurs unde se pot înscrie toți cei care au carnet de conducere categoria B, inclusiv cu mașini fără rollbar și vor să fie piloți pentru o zi!”, au transmis reprezentanții Clubului Sportiv Autocorex Târgu Jiu. 

Evenimentul se desfășoară sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS). Regulamentul competiției poate fi consultat pe site-ul federației. 

 

Vizualizări: 2,348

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: