Eveniment

Pericol pe șosele. Șoferi beți și fără permis, prinși în trafic

Mai mulți șoferi care au consumat alcool înainte de a se urca la volan au fost depistați weekend-ul trecut, în trafic, de polițiștii gorjeni.  Sâmbătă, polițiștii au depistat un bărbat, de 32 ani, din comuna Crasna, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 66 Bumbești Jiu, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. ”În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, conform IPJ Gorj. 

De asemenea, polițiștii din Târgu Jiu au depistat duminică, în trafic, un bărbat, de 46 ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Barajelor, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta avea dreptul de a conduce vehicule anulat.

În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului și având permisul de conducere anulat.

 

Vizualizări: 1,461

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: