Eveniment

Percheziții în Gorj. Cine este vizat!

Două serii de percheziții au loc, azi, în județul Gorj. Pe de o parte, anchetatori de la DNA au făcut descinderi acasă la Dorin Tașcău, vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj, și la Consiliul Județean. Tașcău spune că procurorii ar fi cerut documente care au legătură cu câteva firme, dar că nu el le administrează, ci este doar acționar la una dintre ele. 

Întrebat despre această acțiune, Tașcău a mai explicat că ar fi suspiciuni de incompatibilitate, dar el a subliniat că nu ar fi administrator la niciuna dintre firmele despre care au cerut procurorii informații. Verificări se fac și în biroul acestuia, de la CJ Gorj. 

"O echipă de la DNA Craiova s-a prezentat să facă o percheziție la domiciliu și la Consiliul Județean. Mi-au spus că e vorba de unele activități economice. Mi-au spus că n-am dreptul, ca vicepreședinte al Consiliului Județean, să le fac, ceva de genul acesta. Ei cred că firmele respective sunt administrate de mine, dar nu sunt. Eu sunt acționar doar la o firmă. Nu administrator", a declarat Dorin Tașcău, vicepreședintele CJ Gorj.

Tot azi, în Gorj, procurorii DNA fac percheziții și la Primăria Stejari, unde ar fi suspiciuni de corupție. Anchetatorii au cerut mai multe documente. Nu au fost transmise informații presei despre cele aceste descinderi.

Vizualizări: 5,589

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: