Eveniment

Pensionar din Motru, cu spray iritant lacrimogen și pistol airsoft

Un bărbat din Motru a fost condamnat la 190 de zile amendă penală, pentru amenințare și tulburarea liniștii publice. Sentința a fost dată acum câteva zile de Judecătoria Motru și nu este definitivă.

Practic, este vorba de doi vecini care se ajutau de mulți ani unul pe celălalt. “Se ajutau între ei, respectiv persoana vătămată îi conducea autoturismul inculpatului, transportându-l unde avea nevoie, contra cost, întrucât nu deținea permis de conducere auto”, se arată în actul de sesizare a instanței. 

Într-o zi de decembrie a anului 2019, cel care conducea a lăsat mașina încuiată, iar proprietarul a fost nevoit să stea o vreme în frig, ceea ce l-a deranjat foarte tare. 

După câteva zile au început discuții contradictorii pe această temă, unul dintre ei a scos un spray iritant lacrimogen, iar celălalt a încercat să rupă un lemn dintr-un copac, ca să se apere.

“Nu a reușit, astfel că a luat de pe sol o curea de cauciuc, moment în care inculpatul a scos din borseta pe care o avea la brâu un pistol tip airsoft, pe care l-a îndreptat către aceasta, somând-ul să se potolească, pentru că îl va împușca”, mai menționează sursa citată. 

Speriat, bărbatul a fugit către sediul Poliției, de unde s-a întors cu un echipaj de poliție care l-a percheziționat corporal pe agresor și a găsit asupra sa spray-ul iritant lacrimogen și pistolul tip airsoft. 

Bărbatul, pensionar fiind, a spus că le avea la el, pentru că presimțise că se va întâmpla ceva rău în ziua respectivă.

Vizualizări: 4,391

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: