Politică

Pecingină: "Iordache a luat partidul pe persoană fizică!"

Deputatul Gheorghe Pecingină a lansat luni noi acuzații la adresa senatorului Ion Iordache, președintele PNL Gorj, pe care îl acuză de dezordinea din organizația județeană. 

Deputatul Pecingină spune că senatorul Iordache ”a luat partidul pe persoană fizică” și nu înțelege cum funcționează un partid.

”Îmi pare rău că nu a înțeles cum funcționează lucrurile într-un partid și nu a înțeles cum funcționează atunci când vrei într-adevăr să rezolvi problemele. Nu este nici o situație tensionată cu conducerea centrală a partidului, tensiunile pleacă de la Gorj, de la faptul că un singur om nu înțelege că nu poate să conducă un partid discreționar și partidul nu este pe persoană fizică. Există și pot exista oricând oameni care nu pot fi de acord cu liderul local, sau cu ideile lui, nu neapărat cu el în sine. Că nu am nici o problemă cu omul Ion Iordache, ci e o problemă cu modul de a conduce, cu modul de a pune presiune în mod inutil și toată lumea trebuie să-i pupe inelul și să stea în genunchi. Ori lucrul ăsta nu se va întâmpla”, a declarat deputatul liberal, care spune că nu are nici un fel de comunicare cu senatorul Ion Iordache, care este doar o persoană care a luat partidul pe persoană fizică, fiind supărat că a mutat și ședințele de partid pe care acum le face la Turceni.

Deputatul Pecingină consideră că acest comportament al senatorului Iordache a dus la dezordinea din partid și i-a făcut pe primari să plece din PNL: „Nu a creat altceva decât dezordine în organizație și toată lumea e cu gândul să plece. Se reorientează primarii, se pune presiune pe unii să plece, că nu le plac ochii lor. Dar e o vorbă din bătrâni, „De ce ți-e frică nu scapi!” și cei pe care încearcă să-i alunge acum din PNL, la un moment dat, vor conduce PNL la Gorj. Și mă bazez pe istoria partidului și pe datele recente. Politica e un sport de anduranță și de echipă!”

 

Vizualizări: 1,905

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: