Politică

Pecingină, ignorat de noul lider al PNL Gorj. “Nu comunicăm”

“Un senator cântărește mai mult decât doi deputați”, așa a rezumat deputatul PNL Gorj, Gheorghe Pecingină, faptul că el și deputatul Dan Vîlceanu sunt dați la o parte, pentru ca șefia filialei să fie preluată de senatorul Ion Iordache, care conduce în prezent un alt partid.

Pecingină a declarat astăzi pentru Radio Infinit că nu a fost contactat de Gigel Știrbu, cel numit președinte interimar la PNL Gorj, pentru a organiza alegeri interne. “Nu comunicăm”, a spus Pecingină, care l-a ironizat pe Știrbu pentru numărul mic de primari pe care i-a scos în Olt, acolo unde este președinte. “Cu această experiență analizează organizația de la Gorj”, a spus ironic deputatul.

Acesta spune că el îl susține în continuare pe Vîlceanu, dar că este sigur că Ion Iordache va fi următorul șef al PNL Gorj, pentru că “e la libere impuse”. “Dacă ar fi alegeri, nu ar avea șanse, dar se încearcă dizolvarea unor organizații care îi sunt potrivnice, se încearcă să fie dați oameni la o parte, se încearcă șantaj sub toate formele la cei care se vor opune și va fi preluat”, a spus Pecingină, rezumând ceea ce s-ar putea întâmpla în următoarele luni.

Deputatul de Gorj se consolează cu ideea că “toate acestea sunt ciclice și cine este acum pe val în perioada următoare va fi sub val”.

Gigel Știrbu are misiunea de a organiza alegeri în 60 de zile la PNL Gorj, dar mai multe surse spun că acestea vor fi amânate până în primăvară.

 

 

Vizualizări: 4,172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: