Politică

SURSE: Pe cine va susține noul PNL la conducerea CE Oltenia

Liderii de la București îl vor pe senatorul Iordache președinte la PNL Gorj, pentru a scăpa definitiv de deputatul Dan Vîlceanu.

Cutuma era că, odată schimbat liderul unui partid, acesta începea să își pună oamenii în funcții. În cazul de față, Iordache este lăsat să își pună mai întâi oamenii în funcții, pentru a putea câștiga șefia PNL. Pentru că se știe că voturile sunt date mereu pe interese.

După ce a primit postul de prefect pentru cumnata sa, Cristina Cilibiu, acum se zvonește că o să primească și conducerea Complexului Energetic Oltenia. Astfel, surse politice spun că Iordache l-ar dori președinte al Directoratului pe Cosmin Trufelea. Gafă! Spunem gafă fiindcă, într-un moment în care Complexul Energetic Oltenia abia mai respiră, a promova un ins pentru care și conducerea unei cariere a fost prea mult, este sinucidere curată! Minerii știu despre ce vorbesc fiindcă au toate datele problemei. 

Acum rămâne de văzut dacă Trufelea îi va lua locul în Directorat lui Gigel Jianu, fostul primar din Motru, apropiat de Dan Vîlceanu, sau lui Daniel Burlan, care a fost numit de PNL, dar se bucură și de susținerea PSD.

Interesant partid acest PNL, care este condus la Gorj de președintele de la Forța Dreptei Gorj, Ion Iordache. 

Dacă vechea conducere a avariat destul de serios PNL Gorj, startul noii echipe pare la fel de deplasat, heirupist... existând riscul să-i dea direct daună totală. Sper ca Iordache să fie inspirat și să-i facă o asigurare Casco!

 

Vizualizări: 5,301

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: