pamFLEȚI

Patronul Iordache le-a dat extemporal muncitorilor de la Ydail

Lucrare de control, pe șantierul Ydail! Domnul „profesor” Ion Iordache i-a verificat pe neanunțate pe muncitorii de la Ydail care lucrează la asfaltarea ulițelor din comuna Samarinești. I-a filmat și apoi i-a pus pe Facebook.

 

Mai concret, influencerul Ion Iordache s-a dus pe șantierul din Samarinești, comună condusă de un primar liberal, unde drumurile se asfaltează, ați ghicit, de firma Ydail, care, da, nu-i mai aparține pe hârtie lui Ion Iordache.

 

Coincidență sau nu, comuna a primit bani prin Anghel Salingy, adică de la Guvern, după ce Ion Iordache s-a lăudat că a făcut lobby la București ca localitatea să primească bani pentru modernizarea ulițelor de pământ. Coincidență sau nu, firma controlată de Iordache câștigă licitația de cinci milioane de lei. Și să fie sigur că a aflat toată lumea, s-a mai și filmat cu muncitorii de la Ydail când au început lucrările și a pus filmulețul pe Facebook.

 

În această săptămână, în lipsă de alte subiecte de campanie, Iordache s-a dus iar pe șantier unde a filmat iar muncitorii Ydail care toarnă asfalt. Nu doar că i-a filmat, dar le-a dat și test. A întrebat un muncitor cât are stratul de asfalt. A primit răspunsul: 5 centimetri după compactare. „Ok, e bine!”, a răspuns. A continuat cu alt salariat pe care l-a întrebat ce temperatură trebuie să aibă asfaltul, când se face compactarea. „Foarte bine, ai temele făcute bine!”, i-a răspuns senatorul.

 

Comuna a fost renumită pentru că era singura din Gorj care nu avea nici măcar un metru de asfalt pe ulițele comunale. „Ne bucurăm pentru oamenii de aici pentru că am reușit să facem lucruri bune pentru ei”, a încheiat Iordache clipul electoral.

 

Unii localnici nu s-au lăsat păcăliți de campania electorală și, printre felicitările primite de la fanii liberali, i-au scris lui Iordache, pe Facebook: „Faceți câte un kilometru. Când sunteți în campanie electorală. Din patru în patru ani”, e un comentariu. Altul scrie: „Promisiuni până pun mâna pe putere”, iar un alt gorjean se întreabă: „De ce toate au rezolvare anul acesta?”.

Ce dezamăgit va fi Ion Iordache când își va da seama că like-urile de la postările plătite de pe Facebook nu se vor transforma în voturi...

Vizualizări: 3,617

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: