antiVirale

Părintele Constantin Necula vine la Târgu Jiu 

Evenimentul cultural „Tradiție și libertate. Lumina lui Hristos în straiele românești!” va avea loc la Târgu Jiu, pe data de 24 iunie, invitat fiind Părintele Constantin Necula. 

Evenimentul este programat cu ocazia "Zilei Universale a iei" de Consiliul Judeţean Gorj, Ansamblul Artistic Profesionist Doina Gorjului și Lyra Gorjului și este anunțat de organizatori în Parcul Coloanei Infinitului din Târgu Jiu.

În deschidere va avea loc un concert Lyra Gorjului, iar invitat special va fi părintele Constantin Necula, profesor universitar, unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți preoți ortodocși.

„Sub titlul „Tradiție și libertate. Lumina lui Hristos în straiele românești”, acest eveniment promite să aducă în prim-plan bogăția și frumusețea tradițiilor noastre autentice. Avem un invitat special: Pr. Conf. Univ. CONSTANTIN NECULA, care ne va împărtăși din înțelepciunea sa și ne va inspira într-un mod unic. Însă, pentru a începe acest eveniment într-o notă muzicală de excepție, vom asculta în deschidere concertul oferit de „Lyra Gorjului”, au anunțat organizatorii.

Evenimentul cultural are loc sâmbătă, 24 iunie 2023, de la ora 19:00, în Parcul Coloanei Fără Sfârșit din Târgu Jiu, dar, în cazul în care vremea va fi nefavorabilă, evenimentul va fi programat pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, în aceeași zi. 

Vizualizări: 873

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: