Politică

Victorie pe muchie de cuțit: „Nu mi-a venit să cred!”

Radu Bîrdăcel, de la AUR, e noul primar din Căpreni. E una dintre marile surprize ale acestei lupte electorale. A candidat pentru a doua oară pentru primărie. Și în 2020, a intrat în cursă pe lista ADN. A fost perseverent, a făcut o campanie curată și a reușit să convingă localnicii să-i dea votul. Două voturi au făcut diferența între el și primarul Emil Cătănoiu, care n-a fost un adversar de neglijat. E cel mai vechi primar din România. 

 

Radu Bîrdăcel coordonează un lanț de fast-food-uri și a intrat în cursă fără experiență în administrație și nici pe scena politică, dar a țintit sus și a reușit să câștige Primăria Căpreni deși s-a luptat cu un edil cu ștate vechi de la PSD, un edil cu experiență și care a mai mișcat lucrurile în comună. Sătenii și-au dorit o schimbare și aceasta s-a făcut pe muchie de cuțit. 

“E a doua oară când candidez, dar nu fac politică de multă vreme. Nu mi-a venit să cred când am asistat la numărarea voturilor. Inițial, a fost un singur vot diferență. Apoi au renumărat și a mai fost un vot în plus la o altă secție. Am avut 409 eu și 407 domnul Emil Cătănoiu. Sunt foarte obosit, nedormit, dar fericit că am reușit acest lucru. Am multe proiecte pentru comună și sper să le și duc la îndeplinire. Victoria a fost cu atât mai prețioasă cu cât a venit la două voturi diferență și mai ales a contat contracandidatul meu. Am intrat în cursă cu cel mai longeviv primar din România”, a mărturisit Radu Bîrdăcel.

 

Vizualizări: 1,599

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: