Social

Ordonanța austerității: Salon de caricatură, în format restrâns

Salonul Național de Caricatură „Aurelian Iulius Șuță – ȘAI” va avea loc în data de 10 noiembrie, la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj.

„Este un eveniment de tradiție care a fost menținut cu pasiune și dedicație de-a lungul anilor, și ne bucurăm să anunțăm că acest eveniment important va continua să ofere o platformă pentru artiști și sărbătorirea creativității. Este important de menționat că, din cauza ordonanței privind restrângerea cheltuielilor bugetare, evenimentul se va desfășura într-un format restrâns, și vor participa doar invitați locali, pentru a respecta restricțiile impuse de autorități”, anunță organizatorii. 

  Activitățile planificate pentru acest eveniment includ vernisarea Salonului de Caricatură (expoziția de caricaturi va aduce laolaltă opere remarcabile create de artiști talentați, oferind o privire amuzantă și perspicace asupra lumii noastre), lansarea albumului „Puiu Manu - 95!”, autor Dodo Niță, lansarea revistelor „Ceașca de cafea”, „Hazul”, „HoHoTe”, lansarea albumului Salonului Național de Caricatură și lansarea albumului grafic de Grigore Haidău, „Toamna gorjeană” – sau cum vede un grafician lumea. 

„Această ediție a Salonului Național de Caricatură reprezintă un tribut adus artei și creativității în ciuda provocărilor bugetare cu care ne confruntăm”, spun organizatorii Salonului Național de Caricatură „Aurelian Iulius Șuță – ȘAI”, care mulțumesc comunității pentru sprijinul continuu și pentru înțelegerea de care au dat dovadă în aceste vremuri dificile. 

Vizualizări: 442

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: