Politică

Orban la Gorj: Vîlceanu este un fel de șef de campanie al domnului Cîțu

Președintele PNL, Ludovic Orban, a fost ironic la adresa lui Dan Vîlceanu, președintele filialei Gorj, în timpul unei vizite făcute în județ.

Vîlceanu susține candidatura premierului Cîțu la șefia PNL, dar a fost alături de Orban în vizia făcută de acesta la Bumbești Pițic, pentru susținerea candidatei la postul de primar la alegerile de duminică.

Ludovic Orban este convins că va avea voturi de la Gorj. “Fiecare delegat care participă la congres are dreptul să decidă conform propriei evaluări, conform propriului discernământ. Sunt colegi care și-au exprimat o opțiune, o respect, dar am dreptul să îmi fac campanie. Am fost de foarte multe ori în Gorj în ultimii 20 de ani, cunosc foarte mulți liberali. Fiecare delegat va vota conform propriei opțiuni. Sunt convins că voi lua voturi de la Gorj”, a spus Orban.

Acesta a spus, râzând cu gura până la urechi, că are o relație bună cu deputatul Vîlceanu. “Nu vă luați după ce scrie în presă, eu cu domnul Vîlceanu avem o relație foarte bună, am colaborat, a fost în echipa care s-a ales în 2017. Avem o relație foarte bună, faptul că are o opțiune... e dreptul fiecărui coleg. Eu sunt convins că sunt un președinte mai bun decât contracandidatul meu”, a spus Orban.

Fără să fie provocat, Orban a simțit nevoia să îl ironizeze pe șeful filialei Gorj: “La câtă treabă are, cred că este un fel de șef de campanie al domnului Cîțu. (râde) Se ocupă de campanie în mai multe județe. Mai deunăzi, îmi spunea un președinte de filială, primar fiind, că l-a și sunat domnul Vîlceanu să anunțe vizita domnului Cîțu”. 

Orban crede că are prima șansă la alegerile din septembrie, pentru șefia PNL. “În primul rând, cunosc partidul. Cunosc parlamentarii, primarii partidului, președinții de filiale județene. Am capacitatea de a lua toate informațiile necesare pentru a propune deciziile cele mai bune”, a mai transmis liderul liberal.

Vizualizări: 4,285

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: