Eveniment

Om de 75 de ani, la volan fără permis

Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au identificat joi în trafic un bărbat de 75 de ani, din comuna Ciuperceni, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Minerului, din Motru, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile.  

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține acest drept., transmite IPJ Gorj.

Tot joi, polițiștii au depistat un bărbat de 60 de ani, din comuna Peștișani, în timp ce conducea un moped, pe DC Câlnic, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că mopedul nu este înmatriculat sau înregistrat pentru a fi condus pe drumurile publice. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține permis de conducere și punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Vizualizări: 2,407

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: