Eveniment

Caz cutremurător în Gorj. Femeie cu Covid, bătută în spital!

Un bărbat din Gorj susține că fiica lui a fost legată și bătută în spitalul de la Dobrița, unde a fost internată anul trecut cu Covid. Femeia de 52 de ani nu a supraviețuit bolii, pentru că avea și alte afecțiuni. În urma ei au rămas însă niște înregistrări traumatizante, femeia filmând în spital rănile pe care le avea. Brațele îi erau pline de vânătăi, iar ochii plin de lacrimi.

Fapta s-ar fi petrecut în perioada 2-5 august 2020, Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu confirmând că face verificări in rem.

”Mi-a spus că au bătut-o și că au legat-o de pat.  Când a ajuns acolo, au închis-o într-un izolator, iar de durere țipa la asistente. Ba mai  mult, cei de acolo au și înjurat-o pe lângă bătaie, să nu le deranjeze. I-au dat bătaie ca la hoții de cai”, a spus tatăl femeii pentru pandurul.ro.

Managerul Spitalului de la Dobrița, Ion Cochină, spune că nu a văzut femeia, dar că verificările făcute nu au confirmat acuzațiile aduse de tatăl acesteia. Filmările sunt însă clare, o femeie cu mască de oxigen pe față, cu lacrimi în ochi, care își filmează vânătăile de pe brațe și spune că le-a căpătat în spital. Sunt vânătăi care acoperă mâinile aproape în totalitate.

Vizualizări: 3,626

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: