Social

Ofertă pentru un jucător important al oltenilor

Patronul celor de la FCU Craiova are o ofertă pentru un jucător de bază din lotul oltenilor, Adrian Mititelu anunțând că a ajuns la un acord verbal cu clubul care vrea să-l cumpere pe Sidibe.

Sekou Sidibe ar putea fi vândut în curând de Adrian Mititelu. Patronul oltenilor nu a anunțat încă numele clubului interesat de transferul lui Sidibe, unul dintre jucătorii care au jucat multe meciuri pentru olteni de la transferul în Bănie.

Mititelu a recunoscut doar interesul unui club pentru Sekou Sidibe și s-a limitat să spună doar că este din "din Est". "Este un jucător care a fost foarte mult timp în primul 11. S-ar putea la Sidibe să ne înţelegem cu un club. Din est. Există o propunere, noi am făcut o contrapropunere şi aşteptăm un răspuns. Verbal s-a spus că ne înţelegem", a spus Adrian Mititelu.

Crescut la grupele de juniori ale lui PSV Eindhoven, Sekou Sidibe a ajuns liber de contract la FCU Craiova după ce a trecut şi pe la Emmen. De când a semnat cu echipa din Bănie, Sidibe a jucat 51 de meciuri şi opt goluri pentru echipa lui Adrian Mititelu.

Vizualizări: 436

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: