Social

A făcut infarct după meciul câștigat cu Rapid

Un ultras al oltenilor de la FCU Craiova a făcut infarct de emoții și a murit imediat după ce echipa sa a câștigat meciul cu Rapid.

Un suporter al FCU Craiova și-a dat viața pe stadion, la propriu, după ce a suferit un infarct la finalul meciului Rapid - FC U Craiova.

Meciul încheiat cu scorul de 1-2 s-a soldat cu o tragedie în rândul suporterilor olteni după ce Edi, un suporter în vârstă de 47 de ani din Peluza Sud 1997, a suferit un infarct în prelungirile meciului fiind resuscitat și dus la spital unde s-a constatat decesul. „I-a venit rău pe stadion și a fost luat cu salvarea. L-au resuscitat și l-au readus la viață, apoi a intrat iar în stop cardiovascular, ceva de genul ăsta. Apoi ne-au anunțat că a murit. Noi suntem la spitalul Elias. Stăm, dar nu știu ce așteptăm”, a declarat unul dintre ultrașii Peluzei Sud.

Adrian Mititelu, patronul oltenilor, s-a arătat șocat de această veste: „Incredibil! Doamne, Dumnezeule! Inima a cedat din cauza emoțiilor pentru echipă! Omul ăsta și-a dat viața pentru echipă! E cumplit!”.

Vizualizări: 1,753

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: