Social

O târgujiancă abandonată la naștere își caută familia!

O tânără născută la Târgu Jiu și abandonată la maternitate în urmă cu 30 de ani își caută acum familia sau rudele. 

Stabilită în Germania, alături de familia care a adoptat-o, Ana Maria Popescu, conform numelui primit la naștere, vrea să își cunoască familia biologică. Tânăra știe doar că s-a născut la Târgu Jiu și a fost abandonată în spital, fiind apoi adoptată de o familie din Germania.

Tânăra a scris pe un grup dedicat copiilor abandonați că cea mai mare dorință a sa este să își cunoască adevăratele rădăcini.

„Vă salut din Germania!

Numele meu la naștere a fost POPESCU ANA MARIA. M-am născut la Târgu Jiu, în data de 8 martie 1990. În anul 1991 am fost adoptată de o familie minunată din Germania, cărora le mulțumesc pentru educația primită și dragostea primită. Din păcate nu am informații privind familia mea biologică, dar poate trăsăturile mele și povestea mea este cunoscută de cineva și astfel voi ajunge la cineva din familia biologică. Nu am resentimente față de mama biologică, cred că a avut probleme serioase de a decis să mă lase în spital, vreau doar să o cunosc”, a scris Ana Maria pe pagina sa de socializare, mesajul fiind preluat de pagina de facebook dedicată unor astfel de cazuri „Copiii niciodată uitați ai României”.

Cei care dețin informații despre familia sau rudele tinerei pot da relații pe pagina de facebook a organizației „The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României”.

Vizualizări: 2,129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: