Politică

O nouă regie „a la” Iordache TV! Senatorul și Plaveti se filmează cum încearcă să rezolve fix ceea ce au blocat tot ei 

Lui Ion Iordache i-a plăcut rolul în filmul de prost gust pe care l-a jucat săptămâna trecută și a continuat actoria. Senatorul a mers val vârtej în biroul președintelui Complexului Energetic Oltenia, Dan Plaveti, ca să rezolve el, chipurile, problemele pe care le întâmpină angajații companiei energetice. Cu un scenariu bine pus la punct, Iordache dă „buzna” în biroul lui Plaveti și amândoi se așează la masa simulând un dialog spontan. De ce vă spun că miroase a regie?

Păi, vreodată de când e Plaveti șeful CEO a dat vreun interviu cu cameră, cuiva? Dacă da, de mâine vă propun să mergem toți să-l luăm la întrebări să ne spună despre problemele companiei! Ia să vedem, ne primește cum l-a primit pe Iordache? De ce mai cred că este o regie ieftină…

Păi, atâta timp cât Ion are deja firmele pregătite să sugă și ultima sevă pe care o mai are Complexul Energetic Oltenia, iar acest lucru a fost semnalat și de anumiți jurnaliști, oameni politici, lideri de sindicat…și anume că, firmele pentru închiderea carierelor sunt pe linia de start deja.

Cum să nu mă gândesc la regii când, apropiații lui Iordache, au luat zeci de hectare de pe lângă Termocentrala Turceni pentru a face parcuri fotovoltaice și de cât de bine i-ar prinde un lacăt pe Termocentrala Turceni pentru a pune mâna pe instalația de injecție a energiei electrice în Sistemul Energetic Național.

Și nu ultimul rând, Ioane, tu vii la Plaveti în birou să salvezi oamenii când Partidul Național Liberal și implicit tu, conduceți de atâția ani Ministerul Energiei??? Ce să înțelegem? Că tu te lupți cu „proștii” ăia ai tăi ai mari de la București din PNL care vor să facă rău CEO și vi tu să faci pe salvatorul? Păi PNL și cu tine aveți butoanele la CE Oltenia și, la cum jucați, păreți ca Putin care umblă cu gentunța aia după el, dacă îl supără cineva apasă butonul roșu. Așa ești și tu și păcăliciul care a jucat rolul cu tine, astăzi!

 

Vizualizări: 3,361

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: