Eveniment

O mașină a ars complet după un scurtcircuit

Un autoturism a fost complet mistuit de flăcări pe un drum din localitatea vâlceană Călimănești, pompierii stabilind că a fost vorba de un scurtcircuit.

Angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” Vâlcea au fost solicitați, marți după-amiaza, pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism aflat în mers pe raza satului Păușa, din stațiunea Călimănești. Din păcate, până la stingerea completă a incendiului mare parte a autoturismului a ars. 

„La fața locului s-au deplasat două echipaje de stingere, de la SVSU Calimănești și ISU Vâlcea. Acestea au localizat rapid incendiul și au limitat propagarea flăcărilor la alte bunuri situate în apropiere. Incendiul a fost lichidat după aproximativ o jumătate de oră de la sosirea echipajelor la locul intervenției. Au ars elementele combustibile din componența autoturismului, în proporție considerabilă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea.

Cercetările preliminare efectuate la fața locului de către pompieri arată că flăcările s-ar fi declanșat în urma producerii unui scurtcircuit la instalația electrică a autovehiculului.

Vizualizări: 1,056

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: