Eveniment

O mamă și copiii săi, luați cu forța dintr-o locuință din Scoarța 

O tânără de 19 ani și cei doi copii ai acesteia au fost luați cu forța dintr-o locuință din comuna Scoarța, chiar de concubinul său. Ajutat de alți trei bărbați, i-a urcat într-un autoturism și au plecat spre județul Dolj. 

Mama tinerei a sesizat oamenii legii. ”Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din cercetările efectuate au stabilit că tânăra de 19 ani s-a despărțit de concubinul său de 22 de ani, din comuna Cătanele, județul Dolj, iar în dimineața zilei de 21 august a.c., tânăra a mers la locuința acestuia, de unde i-a luat pe cei doi copii minori ai lor și i-a dus la imobilul unde locuiește mama sa, situat în localitatea Scoarța. Concubinul său a venit la locuința din comuna Scoarța, fiind însoțit de alți trei bărbați, toți din județul Dolj și împreună au pătruns fără drept în curtea locuinței și au luat-o cu forța pe tânăra de 19 ani și cei doi copii minori, i-au urcat într-un autoturism și au pornit spre județul Dolj”, a transmis IPJ Gorj. 

De asemenea, tânărul de 22 de ani a lovit-o pe mama concubinei sale, provocându-i leziuni, după care i-a sustras telefonul mobil în timp ce aceasta încerca să ia legătura cu polițiștii.

Având în vedere aceste aspecte, au fost mobilizate toate echipajele de poliție în vederea depistării autoturismului cu care se deplasau aceștia, iar la scurt timp au fost identificați pe raza orașului Rovinari.

Tânărul de 22 de ani și un alt bărbat de 34 de ani au fost reținuți de polițiști, cei doi fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

 

Vizualizări: 7,027

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: