Eveniment

O femeie însărcinată a decedat într-un accident cu cinci victime

Un accident cumplit care a avut loc marți seara în Arad a făcut cinci victime, dintre care doi copii, o femeie decedând în urma impactului.

O femeie însărcinată a murit într-un accident care a avut loc în județul Arad, orașul Ineu, alte patru persoane, între care doi copii, fiind rănite.

În accidentul care s-a produs pe DJ 792 au fost implicate două autoturisme. În urma accidentului femeia a decedat iar copii săi, un băiat, o fată dar şi o altă persoană, au fost transportaţi la spital. Potrivit ISU Arad, în ciuda tuturor eforturilor depuse de echipajul medical, femeia însărcinată nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicul a constatat decesul

Celelate trei victime prezentau diferite traumatisme și au fost transportate la spital pentru îngrijiri şi investigaţii medicale suplimentare. Un minor a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, o minoră a fost transportată la spital de către echipajul SMURD TIM și o altă victimă a fost transportată la spital de către echipajul medical SAJ în timp ce a patra victimă a refuzat transportul la spital.

Polițiștii sosiți la locul accidentului au constatat că a fost vorba de o coliziune frontală. ”Un bărbat de 36 de ani, din Vârfurile, în timp ce conducea un autoturism, dinspre Seleuş spre Ineu, a intrat in coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din Ineu. În urma impactului, şi-a pierdut viaţa o femeie de 49 de ani, pasageră în primul autoturism, şoferul şi doi copii minori, din acelaşi autoturism, fiind transportaţi la spital în vederea evaluării stării şi acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Arad.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cauzele şi împrejurările care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 1,455

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: