Actualitate

Nu i-a interesat fotbalul. Pandurii, retrasă din campionat, cu milioane de lei în cont!

Echipa de fotbal Pandurii Lignitul Târgu Jiu a fost retrasă din campionat, exact când clubul își revenise financiar și când și-a schimbat acționarii.

Noii acționari sunt toți apropiați ai lui Marin Condescu, principalul creditor al clubului.

Surprinzător, FRF a aprobat vineri retragerea echipei din Liga 3, Pandurii nefiind înscrisă nici în Liga 4 sau Liga 5. 

“Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, întrunit în mod statutar, în prezența majorității membrilor săi, domnii Kyros Vasaras și Gino Iorgulescu lipsind motivat, în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federației Române de Fotbal la data de 5 august 2022, adoptă următoarele decizii:....Aprobă cu unanimitate de voturi completarea locului vacant în Liga a 3-a urmare a retragerii clubului CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu de către clubul ACS Sticla Arieșul Turda”, se arată în comunicatul oficial al FRF.

Se pare că noii acționari nu vor să cheltuiască milioanele recuperate de la foștii acționari cu fotbalul!

Nu i-a interesat fotbalul, ci banii, altfel nu se explică renunțarea la echipă. Pandurii va păstra doar echipa de juniori republicani, ca să aibă justificare pentru banii care trebuie scurși din asociere.

Este de urmărit cum vor fi cheltuiți acești bani, care provin totuși din bani publici, pentru că vin de la foștii acționari Consiliul Județean Gorj și Consiliul Local Târgu Jiu, precum și de la companii precum Complexul Energetic Oltenia și Artego.

Vizualizări: 2,665

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: