Social

Noul antrenor a fost prezentat oficial la FCU Craiova

Antrenorul portughez Joao Janeiro a fost prezentat oficial la FCU Craiova în acest weekend, la două zile după ce formația patronată de Adrian Mititelu a încheiat oficial acest sezon competițional.

Fostul antrenor, Nicolo Napoli, a părăsit vineri pentru a noua oară echipa din Bănie, așa cum finanțatorul anunțase încă din urmă cu două săptămâni. În locul său pe bancă a fost deja prezentat portughezul în vârstă de 41 de ani care a pregătit-o ultima dată pe Debrecen, din prima ligă maghiară, Joao Janeiro.

Patronul lui FC U Craiova a dezvăluit că îi va acorda lui Janeiro putere totală de decizie și speră ca acesta să rămână la club pentru o lungă perioadă de timp.  „A venit și momentul să ne cunoaștem cu noul antrenor al echipei FC U Craiova 1948, astăzi am onoarea să vi-l prezint pe Joao Janeiro, mai sunt și alte prenume la lungul lui nume portughez, dar pentru noi este JJ sau Jiji, Jiji nu Gigi. Vreau să vă anunț că am încheiat un contract pe un an plus un an, dar vreau să aveam o colaborare mai lungă.

Vreau să cred că de data asta ne găsim un antrenor potrivit pentru ceea ce ne dorim noi, un antrenor tânăr, bine pregătit profesional, care vorbește mai multe limbi străini și care cred că se va mula pe proiectul nostru. Are libertate, putere de decizie și un plan bine stabilit și sper să aibă și șansă”, a declarat Adrian Mititelu la conferința de prezentare a noului antrenor.

FC U Craiova a încheiat sezonul 2022-2023 pe primul loc în clasamentul play-out-ului Superligii, cu 36 de puncte, iar trupa lui Adrian Mititelu a jucat barajul pentru preliminariile Conference League cu CFR Cluj, ocupanta locului trei în clasamentul play-off-ului, însă oltenii au fost învinși cu scorul de 1-0.

Vizualizări: 1,089

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: