Social

Surpriză la Bustuchin, în faza județeană a Cupei României Gorj

Vulturii Fărcășești este echipa care a câștigat faza județeană Gorj a Cupei României, impunându-se la penalty-uri, scor 4-3, în fața echipei Jiul Rovinari. 

Toată suflarea fotbalului Gorjean s-a reunit sâmbătă la Bustuchin, terenul de fotbal din localitate găzduind meciul din finala Cupei României Gorj. 

Finalistele din acest sezon de cupă județeană au fost două echipe de tradiție din Gorj, Vulturii Fărcășești și Jiul Rovinari, formații care au încheiat acest sezon pe podiumul Ligii 4 Gorj. 

Vulturii Fărcășești a încheiat campionatul pe locul 2, la un punct de campioana CSO Turceni,  dar Jiul Rovinari era echipa favorită, fiind deja obișnuită cu trofeele. Pe teren însă Vulturii au reușit să se impună și să ia trofeul din acest sezon.

Ultimul act al cupei s-a jucat pe terenul de la Bustuchin, acolo unde s-au reunit peste 500 de iubitori ai fotbalului din județ. Vulturii Fărcășești s-a impus cu scorul de 4-3 după loviturile de departajare, echipa fiind premiată cu medalii și primind trofeul Cupa României oferit de  conducerea AJF Gorj.

Premierea câștigătorilor cupei a fost realizată  de președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, instituția pe care o conduce având un parteneriat cu AJF Gorj pentru sprijinirea fotbalului județean. Prin acest parteneriat echipele din județ au primit de la AJF Gorj materiale sportive, mingii, plase de porți sau fanioane și pentru acest sezon.

Câștigătoarea Cupei României Gorj, Vulturii Fărcășești, va fi echipa care va participa la faza regională a cupei care va debuta la 12 iulie 2023.

Vizualizări: 1,418

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: