Social

Nouă posturi disponibile de asistent medical generalist

Spitalul Municipal Motru organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a nouă funcţii contractuale, de execuție, vacante, de asistent medical.

Este vorba de un post de asistent medical generalist debutant secția RMFB, două posturi de asistent medical generalist debutant secția Medicină internă, un post de asistent medical generalist debutant compartiment Neurologie, două posturi de asistent medical generalist debutant compartiment Cronici și trei posturi de asistent medical generalist debutant Ambulatoriu integrat.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale  sunt: diplomă de absolvire a şcolii sanitare postliceale, diplomă de absolvire a învăţământului superior de 3 ani în specialitate sau diplomă de licenţă în specialitate și diplomă de bacalaureat.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 28 aprilie 2023, ora 15,00, este termenul limită pentru depunerea dosarelor, la  data de 10 mai 2023, ora 9:00, va avea loc proba scrisă, la data de 15 mai 2023, ora 9,00, va avea loc proba practică, iar la data de 18 mai 2023, ora 9,00, va avea loc interviul.

Vizualizări: 1,172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: