Social

Noi pensionări la Jandarmeria Gorj

Zi emoționantă pentru doi jandarmi gorjeni, care vineri au părăsit unitățile pentru care au lucrat zeci de ani. Este vorba de colonelul Mihai Culcer, din cadrul Serviciului Resurse Umane-Formare Profesională, și de plutonier adjutant șef Nicolae Bîca, din cadrul Detașamentului 6 Novaci. 

 

Cei doi au solicitat să treacă în rezervă cu drept la pensie. ”Col. (rz.) Culcer Mihai, după parcurgerea a peste 30 de ani ai carierei militare în structuri de Instrucție, Pază și Protecție Instituțională și Ordine Publică precum și de Formare Profesională își încheie astăzi activitatea în cadrul inspectoratului. De asemenea și plt.adj.șef (rz.) Bîca Nicolae, după parcurgerea a peste 27 de ani în structuri de pază și protecție instituțională și-a încheiat activitatea în cadrul subunității din Novaci”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Gorj. 

 

Pe parcursul anilor de militari jandarmi în cadrul misiunilor pe care le-au efectuat, cei doi au dovedit profesionalism, responsabilitate și dedicație în activitatea specifică, spun reprezentanții instituției. ”Jandarmeria Gorj le transmite în mod tradiţional în numele personalului, să fie sănătoși, să aibă parte de bucurii și realizări inedite și să nu uite colegii și prietenii din cadrul Armei”, au mai spus reprezentanții Insepctoratului Județean de Jandarmi Gorj.

 

Vizualizări: 2,787

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: