Eveniment

Noi amenzi pentru firmele care au spart străzile în Târgu Jiu

Sesizările primarului Marcel Romanescu nu au rămas fără rezultat. Firma companiei de gaze care prestează pe raza municipiului Târgu Jiu a fost din nou amendată. 

Polițiștii Serviciului Rutier și ai Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul Rutier au continuat verificările privind efectuarea lucrărilor pe drumurile publice, din municipiul Târgu Jiu, aplicând sancțiuni în valoare totală de 24.795 de lei.

Două dintre sancțiuni, în valoare de 21.750 de lei, au fost aplicate executantului lucrărilor de pe strada Victoriei, din municipiul Târgu Jiu,  în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, pentru nerespectarea condițiilor stabilite de poliția rutieră, privind amplasarea și executarea de lucrări în zona drumului public.

Astfel de activități continuă și în perioada următoare, anunță IPJ Gorj.

Și Poliția Locală Târgu Jiu a aplicat în ultime zile sancțiuni contravenționale în valoare totală de 52.000 lei, firmelor care au spart străzile din municipiu, fără a le reface, potrivit autorizației. 

„Și sancțiunile vor continua pentru că am cerut Poliției Locale să verifice zilnic aceste lucrări. Avem intervenții în municipiu care produc disconfort și am cerut cetățenilor sa înțeleagă că acestea sunt necesare pentru dezvoltarea orașului, dar asta nu înseamnă că trebuie să acceptăm ca anumite firme să nu respecte obligațiile pe care le au.

Așteptăm și intervenția Poliției Rutiere pentru cazurile în care au fost încălcate regulile prevăzute de această instituție atunci când a avizat anumite lucrări", declara primarul Marcel Romanescu. 

Vizualizări: 808

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: