Actualitate

Negocieri fără rezultat. Sindicaliștii amenință că intră în greva foamei peste două zile!

Liderii de sindicat din cadrul Minprest și administrația Complexului Energetic Oltenia au participat la o ședință cu ușile-nchise care a durat câteva ore la sediul companiei energetice.

Cele două părți au discutat despre soarta celor 1.200 de angajați care își desfășoară activitatea la societatea prestatoare de servicii, însă rezultatul nu a fost unul pozitiv pentru angajați.

Liderii de sindicat au solicitat un venit de 4.000 de lei brut pentru muncitorii necalificați și 4.500 de lei pentru cei calificați, dar și o primă de 1.000 de lei pentru Paște și Crăciun.

Conducerea CEO nu le-a oferit însă un răspuns sindicaliștilor care spun că vor mai aștepta două zile un semn de la conducătorii companiei, iar dacă acesta nu o să fie unul pozitiv, atunci vor intra în greva foamei. „Am solicitat 4.000 de lei brut pentru angajații care acum au salariul minim pe economie. Eu zic că nu este mult deloc. Am mai cerut 35 de lei pe zi pentru bonurile de masă și prime de Paște și Crăciun în valoare de 1000 de lei. O să mai aștept două zile și apoi o să intru în greva foamei. O să vină sute de oameni să intre în greva foamei. În fața Complexului Energetic Oltenia o să mergem. Nu vreau să vă spun mai multe. O să mergem până la capăt. Ei tot discută pe acolo. Domnul director mi-a spus că se va discuta. E normal să le crească salariile pentru că toate prețurile au crescut”, spune liderul de sindicat de la Minprest, Cristian Bivolaru.

 

 

Vizualizări: 1,404

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: