Social

Mutu vrea să ia un jucător de bază de la FCU Craiova

Adrian Mutu îl dorește pe Samuel Asamoah de la FCU Craiova la noua sa echipă, Neftchi Baku, și a transmis deja o ofertă către Adrian Mititelu pentru un transfer al jucătorului.

 

Adrian Mutu vrea să facă un nou transfer de senzație din Liga 1 și i-a făcut o ofertă lui Adrian Mititelu pentru mijlocașul său de bază. Mutu ar vrea să-l cumpere pe Samuel Asamoah și să-l transforme în „Kante de Baku”

Briliantul i-a făcut o deja ofertă lui Adrian Mititelu pentru Asamoah acesta considerându-l pe internaționalul din Togo drept mijlocașul ideal în concepția sa de joc. Mutu i-a propus o sumă de bani patronului de la FC U Craiova, undeva în jur de 250.000 de euro.

Presa centrală dezvăluie însă că Mititelu nu are de gând să îl cedeze pe Asamoah, pe care îl vede drept motorul echipei, fără cel puțin 500.000 de euro. Sursele Pro Sport susțin că Mutu le-ar fi transmis șefilor săi din Azerbaidjan să facă tot posibilul pentru a-l aduce pe fotbalistul african, astfel că este foarte posibil ca în perioada imediat următoare finanțatorul grupării din Bănie să primească o altă ofertă, îmbunătățită, pentru a-l ceda.

Cota de piață a lui Samuel Asamoah, potrivit Transfermarkt, este de 700.000 de euro.

Vizualizări: 359

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: