Social

Medic nou la Târgu Jiu

Un nou specialist se alătură echipei medicale din cadrul Secției Gastroenterologie, anunță Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu.

Dr. Ionuț Alexandru Vătau, medic specialist Gastroenterologie și Hepatologie, și-a început activitatea curentă în cadrul Secției Gastroenterologie a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, la începutul acestei săptămâni. "Medicul activează în linia de gardă a acestei secții din luna martie a acestui an și este foarte apreciat de pacienți", menționează spitalul.


Medicul Vătau s-a alăturat, astfel, echipei din Secția de Gastroenterologie, compusă din Dr. Cristina Pană, medic primar gastroenterologie, Dr. Roxana Gheorghițoiu, medic specialist gastroenterologie, Dr. Oana Lunceanu, medic specialist gastroenterologie și Dr. Cecilia Stoichițoiu, medic primar medicină internă.

Dr. Vătau are competențe în Ecografie abdominală și Endoscopie digestivă nivel I (endoscopie digestivă superioară și inferioară diagnostică, polipectomiile și hemostază endoscopică), Ultrasonografie abdominală; Fibroscan.


Medicul specialist Alex Vătau va activa, din luna septembrie și în cadrul Cabinetului de Gastroenterologie din Ambulatoriul Integrat al SJU Târgu-Jiu, programările putându-se face la nr. de telefon 0741.151.346.
 
 
 

Vizualizări: 2,129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: